21 лютого 2017 р.





День Героїв Небесної Сотні

 


З нагоди відзначення Дня Героїв Небесної Сотні та з метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності, увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні 21.02.2017 р. у  НВК  «ДНЗ -ЗОШ І-ІІст№12»  були  проведені інформаційно-просвітницькі заходи.
На загальношкільній лінійці педагог-організатор  Жорник  О.Л. провела з учнями школи мітинг-реквієм на вшанування  подвигу Героїв Небесної Сотні та  випускників школи які загинули на Сході крани. Школярі розповідали патріотичні вірші та згадували доленосні події, які відбулися на Майдані  у листопаді 2013 року – лютому 2014 року заради утвердженню в Україні ідеалів свободи і демократії.  
Педагог-організатор Жорник О.Л.  та учні 9 класу з разом класним керівником Мамченко Н.М. запалили свічку пам’яті та вшанували   Героїв Небесної Сотні та загиблих героїв АТО  біля меморіальних  дошок Новіцького Юрія та Зінченка Олександра .
Шкільний бібліотекар Коломієць М.І.  оформила тематичну книжкову виставку,  що висвітлює   історію українського  державотворення «Герої Небесної Сотні», «Революція Гідності».
Створено стенд у холлі школи  «Наші Герої АТО», біля якого класні керівники провели  бесіди  та години спілкування, присвячені пам’яті Героїв Небесної Сотні, які загинули на Майдані: «Ангели сьогодення», «Їх подвиг навіки збережуть серця», «Не зорі падають з неба. Зірки ідуть у небеса».

Немає коментарів:

Дописати коментар